helt sjukt!

Jag såg detta klipper på fokis blogg http://fokis.se och tyckte att den var helt sjuk så därför la jag också upp den för jag vill att ni ska se den.
den här mannen i klippet simmar ner 20 meter på havets botten och stannar där nere i 5 minuter på ett enda andetag!


ny start på veckan

Nja, vad tycker ni? tycker ni att jag ska börja lägga in lite mer bilder på några outfits som jag har på mig nu i denna vecka?.. jag tycker själv att det är en bra idé. bloggen har ändrats lite grann (ja headern) jag har faktiskt ingen aning om jag ska byta design eller vad säger ni? haha, jag kan aldrig bestämma mig för saker och ting nu för tiden. men så är det, man har så mycket annat att tänka på.

måndag, ja, ny start på veckan. jag kan inte fatta att det redan är måndag, shit. tiden går för fort! helgen gick som en blixt och lovet med, men det är snart lov igen. 15 skoldagar kvar har jag fått höra. men ja, denna måndagen var väldigt lugn av sig. i skolan så har vi startat nytt tema i arbetslaget, fråga mig häldst inte vad det handlar om *host*. sista lektionen för skoldagen ägnade vi tiden till att åka skridskor på idrotten, alltid lika kul.  och nu sitter jag hemma och har precis proppat i mig en godis påse med frukt soda som jag handlade på vägen hem från skolan. ska snart börja plugget inför matteprovet som kommer på onsdag. aja ha det bra puss!

ahjuste, outfiten: jeans - gina, cardigan - gina, linne - vila

hihi, gamla tider!




underbart väder!


Men hej sötnosar, jag var nyss ute med min älskade rina och fotade i det underbart vackra vädret! ♥
och på bilden ser ni ju outfiten: jeans / vila, handskar / lindex, skinnjacka(varm) / kappahl, halsduk / ginatricot


nybakat bröd!


Mamma bakade bullar igår (mackor) som jag smakade idag, mmmm dem var riktigt goda. till det så drack jag en varm oboy som också smackade utsökt gott! och just nu sitter jag här framför datorn och besöker folks bloggar och bloggar själv, trevligt va? nja sådär :) ha det bra,puss

I want this too!

Oh, det är så mycket jag vill ha nu för tiden. men det var ett tag sen jag var och shoppade så jag får ta och åka in till Lund någon dag och "bränna upp pengar". .. haha det där lät inte bra men skit samma. jag har även ett presentkort på gina på 200 kr som jag fick i julklapp av kusinen amanda!

vad tycker ni om dessa klädesplagg? visst är dem ursnygga? ;)


so bisy

Det är torsdag och hinner inte skriva för att jag snart ska iväg på träning och lira boll och hinner dessutom inte heller blogga efter träningen för då blir det pluggning på högsta nivå! mjo, nja måste byta om till träningskläder nu känner jag.. så ha det gött & ta hand om er ;)


btw: detta inlägget skrev jag klockan 15.38 men har inte laddats upp förrän nu (klockan 21.16) snacka om dålig stil av datorn. haha men klockan tickar iväg och jag är tyvär bisy hela dagen! ni har i för sig redan märkt det och jag har redan nämnt. hihi ops.



something I wanna tell you..

Ny hader på g
just nu skulle jag vilja ha en ny header nu till våren för jag är redan trött på den jag har nu. så min fråga nu är:
- hur tycker ni att jag ska ha min header och var ska jag befinna mig när jag tar den? vårig?cool?söt? eller utomhus? inomhus?. så nu får ni en tankeställare :D

Onsdag
redan onsdag,hallå? var det inte måndag nyss? men ja, tiden går för fort när man har kul brukar man säga.
okej, nu har jag verkligen inte alls tid att skriva här i bloggen för jag måste plugga nu som satan! 5 läxor på 5 timmar. GASH! därför hinner inte jag följa med mamma till mitt fotbolls möte idag, oh! -.-


nämen tjena bittbena

Idag efter skolan så testade jag mittbena, det är kanske inte världens finaste på mig men det duger.
btw: man kanske inte ser så tydligt på bilden att jag har mittbena..men ni verkligheten så hade man sätt skillnad!



I WANT!

Ooh, jag är verkligen förälskad i dessa skor, jag har alltid velat ha äkta vita converse så nu när jag äntligen
har råd att köpa för mina egna pengar så ska det bli av till våren. hihi ! :D

så uppstirrad

Trevligt att veta,naaaat. i alla fall jag vill faktiskt byta design och ja allt det där när det gäller bloggen. jag vill att allt ska vara nytt nu till våren, tro mig det blir ny vår header, ny vår design och ja allt. vad säger ni om det? haha.. jag säger typ : JA :D

söndag, 23/1 - 2011

Det började med att jag skulle upp och träna fotboll med damlaget uppe i gräshallen, min normala tid att sova till på helgerna är runt 11 - 12 så idag fick jag vakna lite tidigare. men jag tyckte att det var riktigt kul att spela med dem!

slut snackat om imorse, nu ska vi snacka om vad jag hittar på nu. jo jag äter skum tomtar som är riktigt smaskigt, eller håller ni med? förutom det så håller jag på att räkna lite matte i matteboken.. har inte hunnit klart till veckans mål än, haha typ 22 uppgifter kvar typ . I know, jag är väldigt seg ;)


jag valde att ladda upp just denna låt för att den är gammal och för att den är skriven av Ken Ring. vissa av er kanske känner igen han. men jag har aldrig gillat "rapp" musik men denna låten är verkligen bra, lyssna på texten!
- Kelian - Ken Ring

jag börjar faktiskt digga svenska låtar "

speciellt septembers och petters låtar som dem sjunger tsm :>


städning på hög nivå!

right now
Just nu så håller jag på och städar mitt rum, det är en STOR städning idag eftersom att det kommer gäster idag klockan 5. och så ska man hinna att duscha innan och allt det där. som jag kanske har nämnt förut så blev det ingen jägers igår... dåligt. men jag var ändå hemma hos tjejerna och fixade deras hår och sånt, kul, kul :)


intressant? ..

erkänna så hade
jag svårt att förstå det själv men när jag väl fick kläm på det så gick allt toppen!
jo du börjar såhär....
1. gå in på youtube och leta upp det klipp du vill lägga in.
2. under videon så står det b.l.a bädda in, tryck på den.
3. du kopierar nu den, och loggar in på din blogg.
4. Nu får du upp en ruta där du kan skriva html-kod. Här ska du nu klistra in koden som du kopierade på youtube.
När du gjort det, så ska du leta upp height i koden du klistrade in som finns på två ställen.
Ändra värdet som står där till 25.
om du inte alls fattar något så gå in på: http://www.designadinblogg.se/lagg-in-youtube-klipp-utan-bild/
resultat :
Vissa av er hade frågat hur jag lägger in en länk på min blogg utan en musikvideo, om jag måste erkänna så hade
jag svårt att förstå det själv men när jag väl fick kläm på det så gick allt toppen!

jo du börjar såhär....
1. gå in på youtube och leta upp det klipp du vill lägga in.
2. under videon så står det b.l.a bädda in, tryck på den.
3. du kopierar nu den, och loggar in på din blogg.
4. Nu får du upp en ruta där du kan skriva html-kod. Här ska du nu klistra in koden som du kopierade på youtube.
När du gjort det, så ska du leta upp height i koden du klistrade in som finns på två ställen.
Ändra värdet som står där till 25.

om du inte alls fattar något så gå in på: http://www.designadinblogg.se/lagg-in-youtube-klipp-utan-bild/



saker och ting händer..

Plugg,plugg,plugg o.s.v, det är det ända jag har i mitt huvud just nu. men jag har ett problem till.. på fredag morgon ska jag ha ett NO test där vi ska lästa på anteckningar och sånt, men så dum som jag är så har jag "råkat" (eller ja vet inte var den är) tappa bort häftet där allt står skrivet i. men sån tur fick jag med hela biologi boken hem så där står ju redan allt! det var ju bra i alla fall.

hur har jag haft det idag då, nja inte bra om jag ska säga så. jag ska inte till jägersbo... that sucks!
jag som hade längtat till så himmla länge. men aja, vad ska jag göra? svar: inget :/


kramis

tack clara nyberg!

Men hej på er era tråkisar, haha. snart ska jag faktiskt ta och äta en banan hade jag tänkt, fråga mig inte varför jag
skrev det på min blogg för det är inte särskilt intressant. men i alla fall, hur har ni det eller ja hur mår ni?

jag mår si sådär... har ingentligen inte lust att skriva nu men jag  var tvungen att testa denna länken nedan som tog mig år att förstå hur man ens gjorde, clara nyberg fick hjäpa mig http://claranybergs.blogg.se



fire flames

hellu snyggingar,
under tiden när jag var på festen så ägnade jag min tid till att fota eld lågorna i brasan hos cassandra medans dem andra snackade om massa barbie dockor och allt det där som det är för gamla med (inte för att dem gjorde det,men vi säger så) jag älskar att skämta när jag skriver i bloggen & jag tror nog redan att en del av er som läser min blogg har märkt det. heh.. nu måste jag läsa lite i min bok innan jag hoppar i säng för dagen :)

min lilla helg


Hej på er!
det känns som ett tag sen men senast var nog för 4 timmar sen.. haha. men så är det ibland, man saknar faktiskt sin egen blogg på något sätt ibland. men nu har jag faktiskt lust att berätta vad jag har hittat på i helgen och som ni ser på bilderna så kan ni säkert lista ut att jag har varit på FEST. jag älskar fester vekligen :)

svar på frågor

  • vem var/är din bästavän? svar: jag vet inte längre...
  • hur tycker du killar ska vara? svar: jag tycker att dem ska vara fräscha av sig, omtänksamma och jag ska kunna lita på dem. och om vi ska snacka om utseendet så ska dem vara snygga ;)
  • hur roligt tycker du att fotboll är från skala 1-10? svar: jag älskar att lira boll, ända sedan jag var liten så har jag alltid viljat bli något i framtiden när det gäller fotboll. så från skala 1-10 så ger jag fotboll en 10 för min del. :)
  • vad är det viktigaste i ditt liv? svar: det viktigaste i mitt liv är nog min familj och mina vänner, utan dem så hade jag inte varit den person jag är idag.
  • vilken kamera använder du? svar: jag använder eos canon 550D som blev min födelsedags present år 2010, min bästa present hitills. jag har alltid älskat att fota saker och ting ända sen jag var liten.
  • vilket nummer har du på fotbolls tröjan? svar: hehe, jag har faktiskt nummer 16 som ger mig tur inför mina matcher som jag spelar. jag har dessutom hört att det är ett väldigt "populärt" nummer.
  • när fyller du år och när kommer du till linköping? svar: jag fyller år den 23 november, det är inte den bästa årstiden på året (höst-vinter) men jag överlever väl. Jag vet tyvär inte när jag kommer till linköping, men det kan bli av till påsk men vi får se. jag har inte tänkt så långt än..
  • vem är din favorit bloggare/bloggerska? svar: ja du.. jag gillar verkligen kenza! jag blir så sugen på att läsa hennes blogg varje gång jag ser henne på ett foto, dessutom har hon en riktigt ball stil.
  • vilken är den bästa låten genom tiderna? svar: just nu så älskar jag verkligen artisten bruno mars. han är verkligen en riktig sångare som beskriver sina egna känslor i en låt, det älskar jag verkligen. så den bästa låten genom tiderna är faktiskt : bruno mars - grenade.
  • varför är du så söt? svar: hihi, jag är inte söt ens?
  • vilken färg gillar du mest? svar: ändå om folk tycker att brunt är bajs brunt, så betyder det inte att själva färgen brun är ful. för att min favorit färg är brun (a
  • hur tycker du att en vän ska vara? svar: en vän för mig är en person som jag kan lita på till 100%, och som står för att den är min vän. jag tycker att det är det viktigaste, ja personen ska ju också vara snäll och omtänksam av sig och allt det där.
  • vad fick dig att börja blogga och att du fortfarande bloggar? svar: det som fick mig att börja blogga det var nog att några av mina kompisar hade en blogg och jag blev väldigt sugen på att "starta" en blogg själv. och just nu så älskar jag att blogga, så det är därför jag fortsätter än idag.
  • vart köpte du tröjan som du hade på festen? svar: ja du, den har faktiskt inte jag köpt utan det är mamma som har köpt den till mig, jag tror att den är ifrån JC eller MQ.
  • vart köper du dina kläder ifrån? svar: var jag köper mina kläder... oh, från affärer. haha men ja dem flesta kläderna handlar jag ifrån gina tricot,vero moda,vila,jc,mq o.s.v :)

vi som vill ha sommar

bilder tagna med en mobil kamera

bilder tagna med system kamera
Vi alla saknar sommaren,speciellt jag. så därför bläddrade jag igen mitt sommar album och fick en sommar känsla direkt bara jag fick syn på solskenet i bakgrunden i vissa bilder :)

p.s vissa bilder är med dålig bild, det är bara för att dem är tagna med vanligt mobil kamera med 3.2 megapixel


ingen vår utan ragga

Ohyes, vad är en vår utan ragga? yes, josefine ska dansa på vårterminen! och jag tror redan att ni har listat ut vilken dans som kommer näst, RAGGA såklart. saknar verkligen attitude 69, alla minnen med alla människor. den tiden var så underbar, så nu är jag tillbaka allihopa. jag vet att ni hat saknat mig :)


en jätte gammal bild sen typ 2008 när jag dansade street dance, men det kallas verkligen minnen!

coolast eller vad?


Först och främst, vad tycker ni om den "coola" bilden? den är verkligen awesome eller hur. jag vet att ni typ avgudar den på något sätt. hahah, fråga mig inte vad jag håller på att rabbla upp. är lite knasig idag men samtidigt helt okej. skola idag, igen och det är inte det bästa man kan önska sig direkt. men vad ska man göra? inget,när exakt. jo jag vet ett sätt, skolka. men det är ingen jag gör, tro mig. jag är i skolan varje dag!

nu håller jag på att göra en läxa tills fredag, om jag måste vara ärlig så är det faktiskt en rolig läxa, haha.
det är inte ofta jag säger sånt men någon gång måste man ju vara ärlig och säga vad man tycker.

väldigt dåligt

Förlåt!.. förlåt för att jag inte har hunnit blogga dessa två dagar (måndag - tisdag) har haft fullt upp med
läxor och allt det där. men nu kan jag äntligen få chansen att lägga in två inlägg istället för en, bra eller hur?

kramar o ja allt det där ;)

frådestund


Jag funderade på att ha frågestund på min blogg för kanske första gången, hahah. för att det är min första så tycker jag att ni ska ställa extra mycket frågor! kanon deal eller hur :)

plastic


Kolla in vilka söta hjärt-formade plast örhängen jag fick av min faster som hon har köpt i Thailand när hon var där för några veckor sedan. uber gulliga är dem, det är mitt första par plast örhängen, haha dem känns lite konstiga att ha på sig men man vänjer sig.
kramar på er, era sötnosar

söndag, en dag kvar

Nej, en dag kvar av jullovet. nej,nej,nej det kan väl inte redan ha tagit slut? men så går det när man har roligt.
man får ta och njuta extra mycket av denna tomma söndag och ta vara på tiden. jag hade tänkt förbereda mig för skolan genom att läsa lite i min bok och sitta och plugga lite.. haha det lät roligt. men nej, nu måste jag fortsätta med mitt pluggade och allt det där.
puss o kram ♥


sommmmmmmmar, love and miss.

dagen..

Idag så var jag hemma hos rina och mysade ända tills vi skulle kolla på en skräck film.. usch, kunde knappt se hälften av den innan jag började tjuta av skräck. vi hade det annars bäst, som vanligt. när man inte har något att göra så är redigera ett tips, älskar verkligen att redigera bilder och sånt. en helt vanligt bild ?!??!

med underbara rina

Hallo, nu så sitter jag här med underbara rina. vi ska snart kolla på film, vilken? vet vi inte, haha! men någon film blir det i alla fall får man hoppas. vi ska även äta lite bullar och sånt, det skulle inte sitta fel. ni kanske redan har märkt att jag har hjärn släpp och att jag inte kommer på vad jag ska skriva...
haha men ha det bra alla goa läsare ♥


fler och fler inlägg..

..kommer här. jag var verkligen sugen på att blogga idag känner jag, men det är väl toppen eller vad tycker ni?
men har man kul framför webcamen så har man det, haha ja lite "galna" bilder på mig när jag typ inte har något att göra i mitt lilla rum. kraaaaaaaamis





pancakes!

Det blev ingen film fram mot kvällen utan det stod pannkakor på listan, pappa och jag gjorde pannkakor till kvällsmat. MMm.. dem blev riktigt goda. pappa och jag har bra teamwork haha. jag försökte att vända några i luften men det funkade inte, allt blev en ända stor smet. ha en fortsatt trevlig kväll allesammans :)


torsdag

Igår kväll ställde jag min klocka på fem i 9. jag var riktigt död när jag vaknade, men hur ska jag orka spela en tränings match då? nja jag överlevde. "tränings matchen" gick väl sådär.. förlora ena matchen och tog vinsten på den andra. efter det så överraskade mamma mig med två stycken hamburgare från Mc Donald's, mums.

och just nu sitter jag hemma och tar det lungt, bara fyra dagar kvar tills skolan börjar så man får ta och njuta dessa fyra dagar extra mycket. jag tror nog att jag ska se en film ikväll med familjen men vi får se, ha det bra!



ooonsdag

Hej på er, vaknade imorse runt halv 11 och gjorde mig i ordning för att sedan ge mig av till min faster och träffa min kusin eftersom att hon åker hem imorgon till Göteborg. så där var jag ju hela dagen.. vi hade tänkt åka iväg till min andra kusin i Höör och sova där men det blev inte av, klockan blev mycket och jag själv ska iväg och spela en tränings match imorgon. kanske skulle vara bra om ni önskade mig ett lycka till? :)

nytt i skohyllan :D

Yes! äntligen, mina efterlänktade curling skor är äntligen mina. mamma kom hem idag efter att ha varit på center syd och handlat en matta till vårat vardagsrum och mina älskade skor som nu äntligen är mina. tusen tack mamma och pappa, det finns inga bättre skor. jag rekommenderar dem till alla som vill ha riktigt bra vinterskor!


header

(redigerar nya headers just nu)
Min dag idag började med städning, jag vaknade runt 12 och märkte att jag hade fått riktigt mycket tränings verk överallt i hela kroppen. inte särskilt mysigt. och just nu så väntar jag på att min kusin emelie ska ringa för att hon kanske ska komma hit idag och sova över här. det är däremot mysigt. kramis

skånecupen!

Tyvär har jag inte kunnat blogga igår för jag var borta hela dagen och spelade en cup i baltiska hallen i malmö eller vad den nu heter. ja, det började med att jag fick vakna halv 10 för att sedan ge mig av till klubb stugan och äta frukost med 96:orna (det var dem jag spelade med) plus två andra i mitt lag som är 98:or. hur gick det för oss där då? jo, det gick väl sådär, vi åkte ut i kvarts finalen mot köpingebro. det var då vinna eller försvinna. det var ändå riktigt kul att spela för jag fick träffa några tjej kompisar ifrån zonlägret (moa ovenberger, vanessa junuzi, sandra erlandsson och många fler). & gissa när jag kom hem efter att ha spelat typ 6 eller 7 matcher... klockan slog exakt kvart över 10 på kvällen när jag var framme vid dörren. inte vad jag hade räknat med..

en gammal bild när jag spelade staffanstorps cupen 2010
kramar och pussar

Mamma mia!

Mamma mia, here I go again. My my, how can I resist you? Mamma mia, does it show again? my my, just how much I've missed you. Om exakt 2 minuter så börjar Mamma mia på tv, jag älskar den filmen faktiskt så det får bli ett kort inlägg för jag måste snabba mig ner och fixa lite popcorn till mig innan filmen börjar. ha en fortsatt trevlig lördag!



fireworks o sånt

Vad är en nyårsafton utan fyverkerier? ingen nyårsafton alls! så idag så smällde det rejält, me love fireworks. hur har eran nyårsafton sett ut idag då? hoppas att den har varit lika toppen som min för min var verkligen över grym.

nu så välkomnar vi år 2011, som kommer bli ett ännu bättre år än 2010 får man hoppas!
- gott nytt år än en gång alla snyggingar :) hoppas att bilderna nedan kan beskriva den underbara känslan som man fick, när man fick se på dessa underbara fyverkerier som smälldes upp i himmelen.



fotograf : josefine ucar
redigerat : josefine ucar



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu