Valborg!

Jadå, idag är de valborg o jag ville bara säga att ha en underbar valborg och ta de försiktigt hahaha. nej jag skoja, men jag ska själv ta de försiktigt och jag får se om jag och familjen tar en runda ner till trollsjön och kollar på den vackra majbrasan, annars så tror jag att vi tillbringar dagen hemma framför tv:n. KRAMAR! ♥

+ jag ska ta upp ..
  • och den lyder såhär: När brukar ni lägga er på helgerna? samt vardagarna?

dammsugar innan ikväll!

Jadå.. nu ska jag dammsuga hela mitt skitiga rum. jag tycker att de var på tiden, har inte städat ens sen jag kom hem efter resan (Linköping). ni kanske undrar vad jag ska göra ikväll och de ska jag tala om, jag ska på jägers med rina omeragic ( http://rinic.blogg.se/ ) oooo vi är så taggade! de ska bli jätte kul! jag ska dessutom iväg o dansa snart så nu måste jag börja med städningen för annars så bosätter jag mig vid datan, hejdå! :D


NY HEADER PÅ "G"

rubriken säger sitt ;)

"let it rock"

Chris Brown featuring Tyga & Kevin McCall – Deuces - Explicit Version
Lady Gaga – Judas
Bruno Mars – The Lazy Song
Kelly Rowland – Motivation
Black Eyed Peas – Just Can’t Get Enough
  • Lite låtar som jag bjuder på.. inte fel. OBS!! bara du som har spotify kan lyssna genom att klicka på länken.

I'm Home Dude's

Nu är jag hemma i sköna,härliga skåne! "borta är bra, men hemma är bäst", wi det stämmer solklart tycker jag. det första vi gjorde dirrekt efter att ha blivit hämtade på tågstationen var att åka till coop extra och handla kött och mat till grillningen. mummmss... så hag har precis ätit mig propp mätt som en gris, trevligt. men nu ska jag fortsätta njuta av lovets sista dag (för mig då) hahah, kraaam'ar ♥



earings


Dessa kors örhängen har jag gjort själv! jag är väldigt fiffig av mig faktiskt.

Shopping!





Nu hade jag tänkt att visa er lite vad jag har handlat.. okej, det lät inte bra att skriva handla.. skit samma jag mena shoppat. jag köpte inte bara en bikini,magtröja och en blus utan jag köpte även 2 par tygskor som jag ska dansa i och ha till dansföreställningen. det är bra att tänka i förväg! i alla fall, jag skrev ett inlägg ändå fast jag igentligen inte hade tänkt att göra det. men det är ju bara bra ;) nu ska jag inte babbla mer utan vi hörs, kram.

| Bikini - Bikbok - 100 :- |
| Magtröja - Bikbok - 150 :- |
| Blus - Vero Moda - Påskpresent - 249/2 - ungefär 125 :- |


uppehåll? funderar...




Nemen hej! jag har inte haft tid till att blogga de senaste dagarna och har tänkt på att ha ett uppehåll
nu medans jag är här i Linköping tills jag kommer hem (onsdag). jag kommer såklart att visa er massa foton
och skriva inlägg och sånt om vad/hur jag har gjort/haft det i Linköping. så håll ut! det kommer fler inlägg efter 
lovet. annars få ni ha en trevlig påsk.. oo herregud... juste de är ju påsk idag. jag visste de man jag glömde skriva de, hur dum får man va? men i alla fall ha en fortsatt underbart lov så hört vi senare!


kramar från josefine ♥

en snabb outfit


Oh ja, jag är helt vit på kroppen medans mitt aniskte är bränt... fint....nej!! men skit i det nu, bilden är i alla fall sen igår och jag har inte hunnit blogga och sånt. men nu tycker jag att jag bara babblar för mycket så jag tror att det är bäst om jag slutar skriva och säger såhär: glad påsk ! :D

summer weather



Hej bloggen! vädret är underbart här i Linköping... igår var de 23-24 grader kan jag tro. helt sjukt! riktigt sommar väder känns det som. var i alla fall iväg på Ikano Huset igår med familjen och kusinerna, hittade magtröjan som ni ser på bilden ifrån BikBok. älskar verkligen tröjan, hade tänkt ha den på dansföreställingen! den skulle passa fint in :)
ha de bra, ceya ♥

Det funkade!

Japp! det gick såklart att föra över bilder till morbrors dator, så här kommer några stycken ;)
btw: ni får vara berädda på att bilderna inte är redigerade eftersom att jag inte har lust att
ladda ner alla program som jag har på datorn hemma.





Lördag - I Linköping

Hej alla glada läsare! jag hoppas i alla fall att ni är glada. har inte så mycket att säga mer än att jag har precis tagit en varm dusch och ska inte göra något speciellt idag, utan jag ser bara fram emot imorgn för då ska jag iväg till "Ikano Huset" och då ska jag träffa elin. och för er som inte vet vad "Ikano Huset" är för något så är det ett stort köpcenter nära Ikea här i området, där mormor bor. Kanske intrssant? HAHA.. vi ses, puss!♥

16 April 2011 - I Linköping!

Nu är jag äntligen framme i saknade Linköping och ska strax äta god mat som mormor har lagat. tyvär så kan jag inte läga in en bild på detta inlägg för att min morbror tydligen inte vet. && ja.. min morbror har kvar sin gamla dator här hos mormor så jag kan blogga! toppen eller hur? :D aja, ha de bra så länge.. nu ska jag iväg och äta god mat. ♥

helgens sista inlägg!

Ville bara säga att detta kan bli helgens sista inlägg eftersom att jag åker imorgon klockan 12 till Linköping och "landar" klockan 3. sen drar vi vidare hem till mormor.. och hon har ju ingen dator precis men eftersom att jag kommer träffa kusin elin så kan de hända att det kommer några inlägg varannan dag men inte varje eftersom att jag är hos mormor. <--- kände dessutom att det blev en lång mening <--- hahahaha, jag tror inte att ni fattar vad jag skrattar åt.
  • skit samma men vi hörs så får ni ha de bäst i lilla skåne :D


1 day - JAAA!"

Nu återstår det bara 1 dag och jag kan inte fatta de, jag åker imorgon och längtar satans mycket, ni anar inte.
har tjatat om de hela veckan i skolan så nu tycker jag att det börjar bli för tjatit. men aja nu måste jag fortsätta att packa min ega lilla resväska som inte ens allt får plats i, så jag får packa ner lite saker i våran extra resväska.

HA DE BÄST UTAN MIG, ELLER JA... FÖRSÖK ÅTMINSTÅNNE



2 days - packning!

Nu startar jag min nedträkning till på lördag! för er som inte vet så ska jag åka till Linköping och det ska bli så himmla härligt. speciellt att bara komma bort ifrån eslöv ett tag, rätt så skönt men ändå inte.. kan inte träffa alla mina älskade kompisar speciellt mycket. men jag vet om att de kommer sakna mig ;)

Nu håller jag annars på att packa och sånt... som ni ser på bilden är är hela min garderob full och snart kommer bara hälften finnas kvar. ska ju vara borta i mer än 7 dagar (en vecka) så ja.. man får vara ute i god tid!


ego pics


Ingen bild

Hej, idag får ni nöja er med ingen bild.. hehe, bara text som kommer upp på detta inlägg.
"I have nothing to say today" mer än att jag är förkyld och kan inte träna.. inte kul. det är våran första utomhus
träning idag som jag missar. inte bara de utan jag missar 2 matcher också dessutom för att jag åker iväg till Linköping på lördag! SKA BLI SUPER KUL! jag räknar ner dagar ;)


har inget mer att säga,kram :D

solbränd?!

HEJ! sorry.. har inte hunnit skriva i bloggen idag förrens nu så det får bli ett snabbt inlägg. har inte hittat på så mycket idag mer än att ha varit iväg hela dagen och lirat boll i stehag (zonläger). träffade massa saknade personer som betyder sjuke mycke för mig. dessutom så var de sjukt varmt!! så jag höll på att ta livet av mig, + att jag är solbränd i hela ansiktet o liknar en tomat.. fint.. naeh. kram ♥



It's Friday Everybody!

Ohyes, ni ser vad det står! äntligen är det fredag och imorgon är det bara 1 VECKA kvar tills jag tågar till Linköping med familjen. så himmla gött, får även träffa min älskade kusin elin som jag saknar otroligt mycket. ska bli super kul att få träffa henne efter ett bra tag. men vad hittar alla på, på en "stormig fredag?" själv så har jag haft det helt okej. jag har gjort allt det där man brukar göra på en fredag (dansat,umgås med familjen o.s.v) aja, ha de bra! :D



kom igen nu alla läsare!

Stämmer! min header är gammal så det kommer någon ny som småning om, vad kul eller hur.
men så länge tycker jag att ni också ska få bestämma lite hur min header ska se ut, bra eller hur? då är ni också lite delaktiga i de hela. slutnackat om de, så här kommer de olika förslagen:
  • vårig?
  • söt?
  • cool?
  • häftig?
  • modern?
  • fantasi header?
btw: säg till om ni kanske kommer på fler förslag :D

fräsigt?

 

Visst är de snyggt? ;)

 


I'm sick

Japp jag är sjuk! inte något vidare kul ska jag tala om... men imorse var de värst. vaknade som vanligt för att gå upp och äta frukost medans hela jag dinglade!! kunde knappt stå på mina ben, hela huvudet bara snurrade.
inte bara de utan jag typ hehe spydde också. så mamma sa till mig att stanna hemma och att jag skulle sova ut.


btw: bild sen igår ♥ & min nya profil bild på fb

summer,summer, give me summer!


some stuffs

| Outfit --> Jeans - Gina, Topp - Gina, Halsduk - Gina |

Märkte de nyss, lite smått kul att allt jag har på mig just nu är köpta inne på gina tricot. hahahah.. kan faktiskt
inte låta bli att skratta men nu lämnar vi detta ämnet och går vidar till "dagen". sitter & pluggar nu och ska iväg
klockan 7 och träna fotboll (ute, shiiit) med damlaget :) ha de bra så länge så hörs vi

jajaj.. kanske



En person underade om jag kunde ha frågestund ett par gånger(ett tag sen) i ett inlägg och jag svarar såhär:
- Hej! jag får se eftersom att jag bara har haft frågestund en eller två gånger så får jag sova på det.
men sist jag hade det så var det inte så många som frågade mig frågor så då tyckte jag att det inte var lika kul att ha frågestund så jag la ner med det. men jag får se.. kan komma under de kommande veckorna! men då vill jag ha dubbelt så mycket frågor att svara på än förra gången ;)

Det är 15 grader ute!!

Bevis:

my own converse and other things!

Sophie Jeans - Gina Tricot - 299 :- | Zeta Top - Gina Tricot - 79 :-

Jag är super glad!! nu äntligen så jag har jag köpt mina efterlängtade converse (one star). men det var igentligen inte dessa skor jag skulle köpa utan de vita orginalet. men när jag väl besökte Brandworld (Nova Lund) så såg jag dessa och blev totalt förälskad i de! bara så att ni vet de är inte i tyg utan i skinn ;) 10 x så snyggare än de vanliga.
de rekommenderas till er som vill slippa se sina tygskor skitiga efter att ha använt de tre - fyra gånger.

- NI HITTAR DE HÄR: http://brandworld.se/ för endast 490 :-


Nu tycker jag att ni ska rösta !

Yes, nu har jag valt 4 stycken olika outfiter som jag vill att ni röstar på! (1,2,3 eller 4) liksom vilken ni tycker är toppen! bara så att ni vet så är det ingen tävling utan bara en röstning på vilken outfit som är finast och sitter bäst :)



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu