Ankle Boot, 399?




Ooooh, dessa höstskor är snart mina! jag bara älskar de ♥, så himmla snygga nu till hösten. har sett att massa andra tjejer har lagt upp de på sina bloggar och själv blev jag väldigt inspirerad! jag har snackat med mami om de nu ett tag men vi får se om hon vill gå med på det. mina skinnvita converse har gått sönder så jag ska lämna de och få pengarna tillbaka och sedan köpa dessa skor! men min fråga är till er är....


Wild Child


Modell
: Linnea (syster)
Fotograf: Jag :)

Tävlar om en Ziperall!

Jag är med och tävlar inne på http://vadfanskajagheta.se om en GRATIS ziperall! :D :D
Hon har verkligen jätte snygg header och jag gillar allt hon skriver om i sin blogg och visar, får verkligen insperation av henne. ni kan också vara med och tävla...bara klicka på länken här nedan....

http://vadfanskajagheta.se/2011/august/vinn-valfri-ziperall.html?_tmp=040a8ff20e99c0bab6d642cc3be123bc2b257dbd

Mobilblogg- Mot malmöfestivalen!

Idag hade jag och min familj tänk ta en biltur till Malmöfestivalen. Har inte varit där en ända gång detta året, så det är nog dags att åka dit. Har ingen aning vilka artister som kommer dit men jag bryr mig inte så mycket...eller jo, jag blev riktigt sur efter att ha hört att mohombi var där igår!!! Satan i gatan att jag missade han :-( & Veronica Maggio ..

mobilblogg - äter bulle!

Hej bloggen! Det var ett tag sen nu och jag har inte hunnit blogga p.g.a plugg,aktiviteter och massa sånt. Men nu hade jag tänkt att lägga in ett mobilinlägg till för jag sitter dock inte vid min dator. Innan jag ska påbörja pluggandet inför morgondagen så tycker jag att jag förtjänar ett vinbröd! Muuuumssss....aja..måst e rusa, ha det bäs :-)

Mobilblogg

Hej på er! Klockan har nu för några minuter sedan skagit 10 och jag har lusten för att sova när som helst. Det är första gången jag testar att mobilblogga så jag hoppas att det funkar! Jag kom på hur jag skulle fixa min blogg så att jag nu kunde uppdatera, förra gången jag testade gick det dock inte. Aja..tror att jag kommer somna framför mobilen när som helst så vi syns! Kramis & godnatt :D

I write your name in my heart



Rina Omeragic - Jag älskar dig mer än du anar, du är värd guld för mig ♥

Josefine's Önskelista

Oooh, nu känns det som att jag behöver en del saker till hösten så därför gjorde jag en önskelista, inte till julen utan till hösten! hahahaah. om jag fick välja 2 saker av alla dessa jag helst vill ha så hade jag valt den gröna stickade tröjan och den beige tröjan längst upp till höger :)

Förresten...vad tycker ni om min nya header?
lämna gärna en kommentar så blir josefine väldigt glad :)

Before and After

Tänkte köra på lite "before and after" när jag redigerar bilder enkelt. ni kanske undrar vilka program jag använder mig av när jag redigerar, jo jag använder mig av picnik (snabbt,gratis och enkelt) & pixlr. sidorna är gratis att redigera inne på så det är ett plus. jag hade också picasa 3 men den la av helt, varför vet jag inte det var nog något fel på den. aja nu kommer det bilder här under som visar hur jag redigerar,
hoppas att ni gillar det! :)


Canon EOS 550D Picnik - Effects - Boost.

Canon EOS 550D Picnik - Effects - 80 century.


Canon EOS 550D   Picnik - Colors - Temperature


Canon EOS 550D Picnik - Effects - Cross Process

Jadå! ear cuff's


I förra veckan så köpte jag mig äntligen en ear cuff på glitter! snacka om vilken tur jag hade, det fanns en ända kvar av den "modellen" jag ville ha och en kvar till min kusin i den modellen hon ville ha. hahah... tror aldrig att jag har haft sån tur i affärer när jag shoppar! aja, jag är sjukt glad :D nu ska jag strax iväg på match så jag får inte slösa min tid vid datorn när jag har saker kvar att fixa. kramar

back to school again

Jadå.. då var det skola igen, så upp med pennan och börja studera! hur kan sommarlovet ha flygit bort så snabbt? det känns som att det nyss började. som ni ser på bilden har jag redan förberett mig och det är ju bra! äntligen har jag fixat en kallender/allmenacka där jag skriver in alla läxor och aktiviteter. men nu ska jag inte skriva mer utan jag ska alderless strax iväg på fotbollsträning så adios :)

utbakad fläta




Min faster Tanya är riktigt GRYM på att göra inbakade och utbakade flätor! själv är jag usel och kan inte göra det! jag måste lära mig det, för om man kan det så är det hur enkel som helst. Tanya (min faster) brukar göra inbakad på mig men denna gången blev det en utbakad fläta :) vad tycker ni själva?

Vaken! .. check the clock

Oooj! såg nyss på klockan vad den snyss slog, 13. 09! det blev en lång sovmorgon för mig idag.. känns som att jag har sovit bort halva dagen. Aja, snart kommer min kusin amanda hit och vi får väll se vad vi hittar på. det kanske blir en liten runda ner till stan i detta "fula" väder.. men vi hörs kramar ♥

Sunday Night


Hej igen... jag vet att jag inte har bloggat på några dagar nu men de har hänt så mycket att jag inte har haft tid. men nu är jag tillbaka, vi får se hur det blir det bloggandet.. ni får vara berädda på att jag inte kommer uppdatera så mycket. ni vet, skolan börjar snart och plugget kommer före. det känns verkligen inte som att skolan redan ska börja! det kändes som att vi nyss slutade :( aja.. man längtar ändå lite att få träffa alla goa människor igen! nu ska jag inte babbla mer utan vi hörs, kramar till er alla läsare.

I'm so lucky that you still are alive


shoppingen från lund!

Dessa nya URSNYGGA jeansen kommer ifrån pieces! oooh gud, jag bara ÄLSKAR dem. är verkligen nöjd med mitt köp. ordinariepriset för jeansen är egentligen 379:- men jag fick de för 189:- tror jag... 50%!
köpte även ett halsband och ett linne ifrån gina, halsbandet kostade 19:- & linnet 29:-. URBILLIGT! haha.. hmn, finns det något som heter så? ^^

här har ni en bild på halsbandet.. orkade inte fotografera linnet men den är brun :)

Lund City - mobilfoton

McFlurry Ballerina!!! mumms.......finns ingen godare glass ♥

marinblåa converse

Kolla vad jag fick av min faster idag...marinblåa converse! annar inte hur glad jag blev, jag fick välja mellan dessa och ett par vita. eftersom att jag redan har ett par vita så fick det bli de marinblåa. jag bjuder även på dagens outfit :) ha en toppen dag och glöm det där med att jag avslutar här inne på blogg.se.. NEVER!
jag lämnar er inte ♥

liten shoppingrunda


Dessa två söta blusar hittade jag i förr igår när jag och natalie drog till nova lund för att ha det trevligt o mysigt!
blusarna kommer ifrån BikBok och kostade bara 49:-/styck GAAAHH BILLIGT?
bikiniöverdelarna köpte jag idag (fredag) men kommer ifrån helt olika affärer, den svartblommiga kommer ifrån GinaTricot och de två andra över och underdelarna är köpta ifrån Lindex!

Njaaa..

Min blogg börjar jag tröttna på.. jag vill göra om den.. så vi får väll se om de dyker upp någon bra bild som man kan ha som header. funderar även på ny design också, aja jag ska inte lova för mycket mer än att jag ska bättra mig med bloggningen. eller vad tycker ni? jag kan redan garanterat säga att de kommer upp flera inlägg nu i slutet av veckan, det kommer nämnligen en ny gäst till mig ;).. guess who!

Måndag och Tisdag

Sorry att jag inte har hunnit att blogga idag och igår .. men idag var jag iväg på nova lund med min älskade natalie och igår var jag på tosselilla (för er som inte vet vad det är så är de ett vattenland). hade tänkt visa några härliga bilder därifrån, så kolla och njut och skriv gärna en kommentar ;) de vore väldet snällt!
btw: "gissa vad som är på bilden" inläggt kommer upp imon om jag får tid!
och jag orkade inte redigera vissa av bilderna här längre ner.. men de gör inget?












Min statistik stiger!!

Anar ni hur glad jag är när jag får reda på att min statistik har stigit med mer än 50 läsare?!
fortsätt sååååå... så bara följ på! om de är något ni undrar så får ni slänga in någon kommentar eller
kontakta mig via [email protected] :D ciiiaao ♥



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu