lite tråkigt kanske...

Stava ditt namn utan några A (hela) Josefine Ucr
Har du ont någonstans just nu? Ja, huvudet!
Är du singel? Yes
Vad är ditt favoritnummer? Jag bär numr 16 i laget.. så ja, 16
Favoritfärg/färger? Brun,rött,svart,vitt
Hatade färg/färger? Stark grön färg
Är du nöjd med ditt liv just nu? Hmn..
Vart önskar du att du var nu? På ett shopping center
Vad borde du göra just nu? Sova..
Kan du nå dina fötter med raka ben? Kunde, men inte längre
Är du kär i någon? I think so
Kan du skruva tungan? Hahah, what?!
Har du någonsin velat bli läkare? Nej, faktiskt inte
Vad drack du senast? Coca Cola
Vem pratade du senast telefon med? Momy
Är du glad? Inte just nu
Är du piercad någonstans? Hål i båda öronen, ska ta ett till i ena örat
Vad har du för planer för ikväll? Sova,sova,sova
Hatar du folk som ljuger? Det gör jag verkligen!
Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar? Jag gillar "mjuka" killar.
Föredrar du blonda killar eller brunhåriga? Spelar ingen roll
Har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för? Ja..
Hur är det mellan dig och dina föräldrar?
Tycker du om ditt liv? Sådär
Vad tycker du mest om i ditt utseende? Haha, fråga mig häldst inte
Förlåter du eller glömmer du? Förlåter
Har du mest tjejkompisar eller killkompisar? Tjejkompisar
Har du någonsin masserat någon? Ja det har jag, ngt fel med det?
Vad är du rädd för? MÖSS & ORMAR!
Har någon försvunnit ur ditt liv? .. Ja, tyär
Önskar du att du var en av motsatt kön? I vissa tillfällen, så ja
Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek? Älskar sånna låtar
När grät du senast? För typ 7-8 timmar sedan
Saknar du en kille just nu? Hihi, ja
Saknar du en tjej just nu ? Det gör jag verkligen..

snabbt o kul ?! svar: näää, GODNATT

I'M BACK!

Asså sorry, för att jag inte har uppdaterat denna helg... har haft fullt upp, eller ja rättare sagt inte varit hemma så nu hade jag tänkt att berätta vad jag har hitta på. intressant? hahaha, jag pallar inte berätta nu egenligen...

okej, i fredags så fyllde min kusin amanda 14 år, alltså fjortis kan man säga. haha, nej, jag ska inte vara taskig. men i alla fall, så firade vi henne och jag,emelie stannade kvar där tills lördagen för att amanda skulle ha en kompis fest. tyvär kunde inte emelie (kusinen) stanna var utan det var dags för henne att tåga hem till göteborg. efter att ha varit här i lilla skåne en vecka, så det blev bara jag och amanda + 2 av hennes tjejkompisar. vi hade det skoj! det blev inte bara en natt hos amanda utan två netter som jag övernattade och nästa dag (söndag) så åkte vi skridskor runt ringsjön! sjukt fin is asså, tio gånger så finare gämfört med i eslöv, men det är ju självklart att det är. hihi, och just nu är jag hemma och håller på att falla ihop.. är DÖÖÖÖÖÖÖ trött.
ciao

NEW OUTFIT: tights - lindex,topp - kappahl, smycken - ginatricot o.s.v



Gästbloggar!/ Emelie den bästaaaa!

Cha cha alla josefines lääääsare!
Ne. Skojade bara. ska försöka att vara lite seriös nu. Jag hoppas att många läser detta nu.. idag så har vi inte gjort ngt spec. d var nt så mycket att göra för d är ju sviiin kallt ute nu, d blåser ju som faaan.. vi hade tänkt att gå till stan, men de var ju sviin kallt som jag sa, så det blev inget med det. vi har alltså bara chiillat.. d e ju iofs ganska gött de md. hoppas att ni har haft dt bvra, för annars är dt tooo baaad för er asså.
haaaaa d! Emelieetha king.

uppsatt or nersläppt.. det är frågan

Ett extra inlägg här yes, jag vet, jag har dåligt webcam men den går i alla fall att ta foton med och det är ju huvudsaken, så jag har faktiskt inget att klaga på. tänkt dom som inte äns har en webcam..
  • DAGENS FRÅGA vad tycker ni att jag passar i bäst? uppsatt or nersläppt :)?


It's big and fluffy!

Kusinen var på besök hemma hos oss igår (ifrån gbg) och jag var bara tvungen att låna hennes underbart sköna pälsmössa och fota lite. mjo, typiskt mig kan  man säga men aja, har inte gjort något idag. utan man får njuta av veckans dagar för sen väntar ett efterlängtat lov, ni vet vad jag menar.. SPORTLOV!

ohjuste, glömde berätta. jag har stukat min fot.. typiskt va?! det blir dans i helgen + träningsmatch och jag, ja jag stukat min ** fot. jaja, fotboll.. sånt händer i den sporten. men vet ni vad som är bra? jag kan gå på den normalt igen, men igår kunde jag verkligen inte det. jag trode helt seriöst att jag hade brutit det men då hade det varit värre säger en hel del. vilken tur jag har.. ha det bra och sköt om er, och var försiktiga! ;)

alla ♥ dag!

Riktigt mumsigt! mamma hade gjort förrätt och efterrätt till kvällsmaten idag, det var riktigt gott! jag tror att vi typ aldrig någonsin har ätit det hemma någon gång på en vardag.. men ni vet, det är ju alla hjärtans dag så det är ju en förklaring till att hon gjorde det. ahjuste, glad alla hjärtans dag allihopa! :D

btw: jag hade tänkt berätta för er vad förrätten inehåller och även efterrätten..
Förrätt: inehåller: kräft stjärtar med en enkel grönsaks sallad, majonäs och persilja.
Efterrätt: inehåller: en väldigt god glass mix med honungs melon, riven chocklad och ännu mer chocklad ;)






söndag

..Idag har jag inte gjort mer än att pluggat, suttit vid datorn och varit ute och fotat. hmn.. inte speciellt kul att plugga, men men man måste ju. jag var också ute och fotade, så jag hade tänkt visa er några av dem bilder som jag tog :)
kramar på er

lördag --> party!

PARTY - REBECKA PLACE







dagens låtAR*

Gone - Nelly ft. Kelly Rowland
Do it like a dude - Jessie J
Yeah x3 - Chris Brown
Mirros - Natalia Kills .... spola fram till 1:10
Tonight (I'm Loving You) - Enrique Iglesias
Hit The Floor - Pitbull ft. Jennifer Lopez

friday night, shake it baby, shake


Oohye, var nyss uppe i dansstudion och shakade loss! är alltid lika taggad inför alla dans pass vi har varje fredag.. förutom detta passet. var helt död asså, jag orkade inte ens röra på mina ben :( men aja, alla har trötta dagar.. som jag just denna fredag som vi skulle vara extra taggade på ..

& imorgon blir det PARTY... hihi

1 dag kvar...

.. tills det är FREDAG! wiho, jag är så himmla taggad inför helgen. hihi, jag säger inte vad jag ska göra utan ni får se dagarna som kommer. det händer mycket så det är bra att ni är på g på min blogg då.

jag kom just hem för jag har varit iväg o lirat boll(fotboll), bästa sporten, det är fotboll jag lever för. det är mitt blod kan man säga. aja, slutsnackat om fotbollen... annars så håller jag på med lite läxor som jag hade tänkt göra i förväg inför nästa vecka, smart eller hur? ihhiih i know! :D


har man kul så har man!


Martes

Om ni undrar vad "martes" betyder så betyder det tisdag på spanska. hihi, nja inte så svårt att lista ut egentligen. men jag har inte tid att blogga nu för jag ska snart krypa ner i sängen och sova gott hade jag tänkt mig. annars så har jag haft fotbolls träning och fått träffa dem nya fotbolls tjejerna ifrån stehag som vi ska slå ihop oss med, trevligt...

- Jessie J - Do it like a dude - Topplista ;)


Inköpt denna vecka!

Här kom en liten bild på vad jag köpte i helgen.... jag glömde visst att fota BH:n som jag köpte på lindex för 50 :-

outfit



Love And Other Drugs

Men trodilutt på er, idag så har jag inte hunnit blogga för att jag har varit iväg i Lund hela dagen och haft det toppen med mina små grisar emma och natalie. det blev shopping på nova och bio på kvällen... love and other drugs var filmen där skådespelarna Jake Gyllenhaal och Anne Hathaway spelar. filmen bjöd på många skratt och man blir väldigt lockande till att se den men mot slutet började den bli lite långtråkig så från skala 1-5 så får den en 3:a.

vi var ju inte bara och kollade på bio utan vi shoppade också så jag hade tänkt visa er vad jag hittade på nova lund som jag hoppas kommer komma till användning. bara så att ni vet... ni måste åka dit, allt är typ på rea och det är jätte billigt överallt. tro mig.

btw: bilderna kommer imorgon 6/2 2011

fredagsmys

HEJ!
kom nyss ifrån dansen och pappa jag och bestämde oss för att sticka till hemmakväll och kolla om vi kunde hyra någon film, men vi hittade ingen bra så vi gick vidare till godis wonderland och köpte oss lite godis. Jag och lillebrorsan håller på att smaska på det just nu så här kommer det en liten bild,

haha syskon kärlek som det kallas... enligt oss ;)


japp, det är onsdag... redan

Redan onsdag? .. igen. shit, tiden går fort. men ja har inget att skriva nu igentligen mer än att jag slutade kvart i 2 idag istället för tjugo över 3, bra va? svar: ja för mig är det bra! eller nä det lät fel, rätt ord ska nog vara toppen ;). ni vet, jag älskar att skämta på min blogg men det är väl ett plus eller vad säger ni om det era goa läsare? myskoooooooooo. haha puss ♥

look for today: blus - kappahl, tights - ginatricot


tisdag!

Har inte tid att skriva nu för jag ska strax ta en varm dusch och sedan påbörja min bok som jag lånade i skolan idag, twilight boken då (den första) jag varken sett eller läst böckerna och dem säger att dem är grymt bra ;)
jag hade tänkt lägga in en topp 5 spellista på bloggen nu snart om jag hinner... hmn så får ni se vilka låtar som spelas mest på min spotify lista.

vad har jag gjort idag? jo, efter skolan så slog johanna en pling till mig och undrade om jag ville hanka med ut och åka skridskor på trollsjön. jag hade inget annat för mig så jag hängde med. vi hade det väldigt kul tills jag typ trillade 3-4 gången hahah, nja typiskt mig kan man säga.

Topp 5 at spotify
- klicka på låtarna för att höra dem (endast du som har spotify kan höra)

Usher – More
Petter – Baksmälla
Britney Spears – Hold It Against Me
Eddy Wata – I Like The Way - Original Radio Edit
P!nk – F**kin' Perfect - Explicit Version



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu