red AND black


Hellu, några dagar sen var de! men hur mår ni? bra hoppas jag. kom nyss hem efter att ha varit hemma hos natalie och pluggat inför en redovisning som vi ska ha i SO imorgon, temat ekonomi. men nu är jag hemma igen och passade på att göra ett kort inlägg innan jag måste fortsätta med skolarbetet. dagens outfit blev de! kram ♥


nummer 16

WI, nu har våra fräcka matchkläder kommit! och gissa vem som är kingeN? NUMBER 16#

Ny accesoar från Lindexstrax blir det stan!

Hejsan, det här är Amanda, Josefines kusin. jag kom nyss hem till henne och vi har bestämt oss för att strax gå ner till stan och hitta på massa roliga saker :) puss&kram så länge.


syskonkärlek


Just nu så tillbringar jag stunden med min lilla underbara söta syster linnea. vi har nyss "bakat" en liten chocklad deg om jag får säga det så. vi gjorde ett eget litet recept som rasade ihop, det blev inte som vi hade tänkt oss men den smakade i alla fall gott!
ha en fortsatt trevlig fredag som jag och nea ♥

började dåligt men slutade bra"

Paty In My Head - September


Min dag idag började dåligt men slutade bra. jag var på riktigt dåligt humör imorse, varför vet jag inte jag bara blev sur för ingenting. senare på dagen skulle jag iväg och träna men jag hade verkligen inte lust, men jag gick dit i alla fall och blev på ett lite godare humör! :D

sweet feathers"


Visst är mina fjäder örhängen söta? mamma köpte de för ett tag sen och sa att jag kunde "låna" dem men jag snodde de ifrån henne... hihi... lite fräckt av mig. men nu tycker jag att vi lämnar örhänge ämnet och går vidare till allmänt. just nu älskar jag allt!! vädret,skolan,vänner,en kille.. ja, allt! och nu är det studiedagar i 2 dagar. WIIIII finns inget bättre.
peace out liksom

what do you think?

Vad tycker ni om min nya header? bilden är inte speciellt ny men den duger som en header tycker jag! lämna gärna en kommentar på vad ni tycker, det skulle inte skada! :D

Vet ni vad jag nyss kom på? vi går bara i skolan i 3 dagar från och med idag! vi har ju två underbara studiedagar (torsdag - fredag) + helgen! hur grymt är inte de? toppen tycker jag. jag får väll se vad som står på listan hemma, men ingenting än så länge. det ända jag väntar på just nu är mina CONVERSE I VITA som jag vill ha :(

håll ut

Mio, jag bara HATAR min header just nu.. den ser så barnslig ut.. haha. okej en sak är säker, det kommer en ny och väl redigerad så småning om får vi hoppas!(måste bara få ett bra tillfälle till att fota)


I Love The Sun And The Sun Loves Me

Kom nyss ifån duschen efter att ha spelat en träningsmatch med dam laget med vinst på 16-0 ! haha... jag vet det låter sjukt men det är sant. och en sak vill jag bara säga: SOLEN ÄR TILLBAKA, and I love it! våran diskusion hemma lät såhär:
Pappa: Josefine, spring ner till netto och köp korv med bröd!
Jag: Varför?
Pappa: För att vi ska grilla! det låter väll gott?
Jag: WII, ska vi grilla?!?!?! :D
Pappa: Ja, om du köper.
Jag: Jag är upptagen, måste plugga till mitt prov på onsdag i spanska.
Pappa: Okej, men då blir det ingen grillning.
Jag: Joo, be alex (lillebror) köpa!
Pappa: ......

Jadå, man måste ju alltid skylla på lillebrorsan ;)

Saker och ting på G

Japp, ni har sett att jag håller på med min nya design inne på bloggen (headern = bara för tillfällt), jag har raderat de senaste inläggen. varför vet jag inte.. tror nog inte att jag tänkte mig för innan jag bara raderade men aja, nu  så ska jag fortsätta med designen!


Lördag's Mys

Hej, idag träffade jag den super heta rina.. giss vad vi hittade på?


I love friday's..

Tidsinställt inlägg! men i fredags så small de, dagen började med inte en helt vanlig skoldag utan årat arbetslag tog en liten "utflykt" till Ängeholm för att sedan besöka "Sveriges Järnvägs Museum" .. det var inte speciellt kul, men det var däremot intressant (inte allt). efter den korta dagen i Ängeholm så travade vi tillbaka till Eslöv och slutade skoldagen på stationen,både bra o smidigt! och sen blev det en snabb dusch,packa,städa och sedan möta natalie på busshållplatsen för att sedan dra vidare till emmas hemmaplan. hemma hos emma träffade jag även en väldigt trevlig tjej som jag inte träffat förut med namnet hanna fridh.  SEN BLEV DE JÄGERS"!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu