för jag saknar dig mindre och mindre

| Black Jeans - Cubus | Spets - Gina | Halsring - KappAhl | Topp - BikBok |

Hejsan hoppsan, falle, ralle, ra!
Ville bara berätta att lilla jag fortfarande överlever, har blivit riktigt dålig på att upptara så jag lovar att skärpa mig. Har inte hänt så mycket idag i skolan mer än att vi första timmen på morgonen begav oss till bian här i stan för att kolla på film med klassen. Vi skulle tydligen se fighter som är en dansk film som handlar om en karate/kung fu tjej som heter Aicha och lever med sin muslimska familj. I filmen får man följa med henne hur hon lever sina långa trista dagar med familjen som behandlar henne som luft och sina drömmar om kung fu/karate.
Det var allt jag hade och säga, ha det bra för nu ska jag ta något och äta, kramar!
btw: vill ni att jag ska ha frågestund? kommentera i inlägget i så fall

new in


Äckligt bra låt

MY DRUG

I still miss you honey


J's lilla önskelista


John De Sohn - Long Time


störningsmoment

Hej alla älskade läsare!
Herregud vad jag är usel på att uppdatera. Har inte skrivit på nästan en hel vecka, dåligt av mig! I alla fall, nu hade jag tänkt skriva lite saker som rör sig kring rubriken. Shit vad det är störigt när folk typ härmar en på alla sätt och vis. Sure, jag brukar inte bli så sur bara för sånna små saker, men nu är det JÄVLIGT störigt! typ när folk köper exakt samma saker, skriver liknande texter och kopierar saker! Jag bryr mig inte så mycket vad ni tycker och tänker just men om ni känner er träffade så borde ni.göra det. Det var allt har hade och säga, kram :)

Såhär speedad på kvällen

Ska läsa lite i min klassiker bok och sedan blir det att nanna kudden, önska mig lycka till när ma
är så här speedad!

Facelook


It's a sunny dayVaknade upp idag med strålande solsken som lyser in genom mitt fönster. bestämde mig för att ta en tripp ut i det älskade vädret och ta några få foton, inte varaste dagen kan man säga men solen gör dagen!
~
Sitter inne och pluggar nu, NO instuderingsfrågor (kill me). vi ska nämnligen ha ett stort prov v. 4 så det gäller att plugga redan nu! Hade inte så mycket mer att säga, ha det bra så hörs vi imorgon kyssN

hey I heard you were a wild one


It's friday, friday oh ye friday!

¡såhär såg jag ut idag!
äntligen är det fredag, känns fortfarande som attd et är torsdag för att vi har gått en dag mindre i skolan.
idag kommer mamma och pappa hem med thaimat LEV LIVET som vi åt för en stund sen, de har öppnat en ny restaurang här så det var första gången jag fick smaka den thaimaten och tro mig den var utsökt gott.
annars så sitter jag just nu och degar framför tv:n (carlies änglar kanal 3), ni får ha en fortfatt trevlig fredag för nu orkar jag inte skriva mer! många pussar & kramarWhere have you been in my lifeTime for homework bitch

TIME FOR HOMEWORK!
till så klarar jag inte mig utan lugn musik....ville också bara tala om för er att jag lever, vet jag är dålig på att uppdatera när det är vardagar. ska skärpa mig, men ett stor TACK till alla er som hänger kvar, kärlek till varenda jäkel ♥

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå och jag vill hinna säga allting innan jag ska gå


LOOK FOR TODAY
Skinnjacka - H&M
Halsduk - Indiska
Jeans - Cubus
Ring - KappAhl

TAKE ME BACKDESPERATE HOUSEWIVES

Nu ska lilla jag kolla på min favoritserie! by the way, sorry för dålig uppdatering, ska bättra mig, pusssss

OUTFITS IGEN?

Tycker ni att jag ska börja fotografera outfits bilder varje dag som jag gjorde innan i ett tag? Saknar faktiskt det själv....eller vad säger ni ;)? Tar och nannar kudden nu, imorgon väntar en skoldag (kill me) !

ALL STAR CONVERSE

Här ha ni 2 bilder på mina nya älskade olivgröna converse som följde med mig hem ifrån lund igår, älskar dem!
Köpte dem för halva priset på Stadium, 399 :-, jag är bäst på att hitta riktiga fynder!

NY START

& Nu äntligen kan ni kommentera!!RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu