Victoria's Secret Models


Sneak Peak

 
Här har ni en sneak peak på mitt rum när det är som finast.. hehe

Orkar Inte Mer

 
2 ord: VILL DÖ

Curly Long Hair

 
Såhär blir resultatet när jag lockar mitt hår, har dock inte gort där uppe för jag tycker att det blir bäst när man lockar halva (bara topparna). Gillar ni det? 

10 Minuter Av Mitt Liv

Japp, som sagt.. jag kan väll ägna dessa 10 minuter av mitt liv till bloggen i alla fall. Sitter faktiskt ändå vid Microsoft Word och skriver en idrotts uppsats (ja ni såg rätt), är så sjukt less på dem.... ni anar inte hur många sånna uppsatser vi har skrivit nu under 8:an och nu i 9:an. Min första tanke var: Skriva? På idrotten? Are you kidding with me dude? Det räcker med dem andra ämnena, men seröst idrott. Men japp så kan det vara ibland, och det är bara till att stå ut och sluta klaga helt enkelt, (kan inte sluta rättare sagt). Måste återgå till plugget nu iaf, vi synes.

Yor Body

 
Bjuder på Christina Aguileras nya låt, hoppas ni gillar den för själv diggar jag den. Blev dessutom väldigt chockad när jag såg hur mycket hon har gått upp i vikt......lite skrämmande faktiskt, om jag inte är helt ute och cyklar så har hon väll fått barn o så? kanske en av anledningarna.

A/Q

Fick några frågor här om dagen som jag hade tänkt att besvara nu i detta inlägg, hoppas ni får svar annars bara säg till och om ni undrar något mer så tveka inte till att fråga, blir bara glad! puss

  • Vilken/a är din/a favoritlåt/ar just nu? svar: Jag älskar Christina Aguileras nya låt - your body heten den! kan lägga upp den i ett separat inlägg :) btw: hon är så himmla vacker dessutom!!
  • Kan du inte ha frågestund och svara på frågorna i ett videoinlägg? svar: Jo visst problemet är bara att jag har världens sämsta webb kamera, så jag tror att jag får skriva frågorna istället, tyvärr.
  • Kan du göra ett inlägg där du hissar/dissar saker och ting? svar: Bra att du tog upp det, hade faktiskt tänkt göra det! Det ända problemet är att jag vet inte vad jag ska hissa och dissa haha, men de kommer jag på så småning om :)

Instagram

 
Bjuder på lite bilder från Instagram, follow: josefiniii @ instagram

Lovely Shoes


Perfect Day

 
Min studiedag blev perfekt! Jag, mamma och mina syskon körde till Nova Lund för lite shopping tidigare på dagen och senare fram mot kvällen blev det träning med laget, perfekt dag! Nu är jag färdig duschad och ska strax hoppa till sängs. Ni kanske är nyfikna på vad jag fick med mig hem? ... kan tala om att det var 4 saker, mer får ni se imorgon, lovar ska fota det :D
Ha det super så länge så hörs vi imorgon (hoppas jag hinner för jag har match mot  kvällen och slutar sent, men jag ska göra mitt bästa).

Back On Track

Det var ett tag sen nu! Men nu är jag tillbaka och mycket bloggning ska det bli (hoppas jag), i alla fall, nu hade jag tänkt fråga er om ni har förslag eller vill komma med tips till vad jag kan blogga om. Själv tycker jag just nu att jag bara bloggar om insperation och shopping... så om ni har ideér så bara släng en kommentar i detta inlägg så blir jag glad :D

More Studded Bra

 
Kikade nyss in på Modekungen och fann dessa godingar, flera av dem. Får aldrig nog av dem och vill skaffa mig en nuuu!! Så jäkla snygga är dem under en genomskillnig skjorta med höga svarta jeans (hösten) och under min militärjacka och höga levis short (sommaren), guud, skulle kunna döda för ett par... om inte fler!RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu