Black Friday/Weekend Sale

 
Antar att ingen har missat det så kallade "Black Friday" som kommer ifrån USA då det är massa rea på olika shoppingsidor och i affärer. Jag har i alla fall gått crazy, vilket jag kanske inte skulle göra men det gick inte och hålla fingrarna i styr. Har köpt massa saker haha, det är ganska galet hur mycket det blev i slutändan. Lyckades köpa mig min julklänning, nyårsklänning, smink, skor och smycken... Yes, ni läste rätt. Shoppade b.l.a på Nelly.com, Madlady och Miinto.se, de hade väldigt stort utbud och jag är väldigt nöjd med allt. Det kommer bilder så fort allt har landat i brevlådan :) Kram
 

My New Bag




Som jag kanske inte har talat om för er så vann jag för några veckor sedan en tävling på instagram då monroeworld lottade ut en fin Stella MaCcartney inspirerad väska med fransar! JAG BLEV DEN LYCKLIGA VINNAREN! Fick hem den igår och den är verkligen hur snygg som helst. Det är en 3 in one bag, kan man säga, väldigt smidigt. Jag är verkligen sjukt nöjd och den ska användas flitigt :) 

Birthday Gift - Hermes Bracelet

 
En av mina födelsedagspresenter!! Så jäkla glad och nöjd, älskar den mer än något annat haha. Kommer matchas fint nu till både vardagsoutfiter och även till lite festligare stunder. 


Birthday Girl

Idag är det min dag! Blir 17 år gammal.... Japp, 17. Det suger ibland att fylla år så sent men men :) har blivit firad idag och igår då vi åt buffé på en Kinarestaurang med familjen, mys. Lite söndagsångest har man ju med tanke på all plugg som väntar.. Men en bättre söndag ändå. Visar er i ett inlägg senare vad jag har fått :) kram 


Vintern Börjar Närma Sig

 
Slängde på vinterjackan igår med tanke på kylan som börjar närma sig mot lilla Skåne. I uppåtlandet har det redan varit snö har jag hört, så snart kommer det hit. Det enda jag tycker är helt okej med kyla o vinter är att ja gillar min vinterjacka mycket för att den är lagom lång (täcker precis rumpan) och har en mysig stor päls på luvan som håller mig varm under kalla vinterdagar :) för er som undrar så är det en Hollies! Puss o Kram


Q/A

  • Vart har du köpt ditt Hermes skärp, tacksam för svar! Mitt Hermes skärp är köpt i utlandet, har fått det.
  • Hej! tycker om din stil, och undrar om du har några rekommendationer på vita kappor, eller som du själv kanske har? : Vad gulligt sagt, tack så mycket! Japp här nedan har jag länkat till tre stycken snygga vita kappor enligt mig :)
     
     
     
  • Vart köpte du köpt pälsponchon? Den är köpt på http://www.monroeworld.se/.

  • Finns dessa Marc Jacobs skal att köpa nu? : Ja det finns de, dock vet jag inte riktigt vart man kan få tag på dem.. Googla runt om du är sugen på ett.
     
  •  Kan du posta fler outfits? Älskar din klädstil. : Ja självklart kan jag det! Tack snälla :)
     
  • Var har du köpt ditt skärp? Superfint! : Som sagt, skärpet är köpt i utlandet!
     
  • Skulle du vilja länk sidan till jeansen? Hittar dom inte på zaras sida.. : Jag har klippt mina svarta jeans själv. Men kan tyvärr inte hitta dem på hemsidan..Men de heter Skinny zipper jeans om jag inte minns fel, hoppas du hittar!

One Day

 
En dag vill jag skaffa mig en stor walk in closet, drömmarnas dröm för tjejer. Vilken tjej vill inte ha det såhär? Klickade runt på we heart it och fann dessa inspirerande bilder som jag kan ha med mig senare när jag ska ha en egen i framtiden. Ja verkligen en dröm, så fint!!!

Lilly Aldridge For Nelly

 
Förlåt för usel bloggning!! Ska försöka bättra mig, lovar er :) Men jag kände att jag var tvungen att blogga om Lilly Aldridge, Victorias Secret modellen som har släppt sin nya kollektion på Nelly.com. Väldigt söta och snygga stilrena festkläder, perfekt nu till högtider som jul och nyår. Klicka HÄÄÄR för att komma till hennes kollektion, happy shopping fina ni.
 
BTW Jag har fått ett antal frågor både här på bloggen och mailen som jag kommer svara i ett separat inlägg så fort jag får tid! Ska försöka hinna i helgen. 
 

New In From Shenside




Hade helt glömt bort att visa er mina senaste köp ifrån sheinside. Den vinröda blusen och den mörkblåa har jag redan invigt på fest och till vardag, älskar dem. Förra veckan var det den gula snygga kavajen som fick flytta in i min garderob som jag hade tänkt använda på min födelsedag :) Är väldigt nöjd med plaggen med tanke på kvalitén som jag har tvekat på fram och tillbaka. Men jag måste erkänna att på just dessa plaggen blev jag glatt överraskad att kvalitén verkar vara hur bra som helst, så ett stort plus. 

För er som undrar har jag M i största delen av allt som jag köper ifrån sheinside. Om ni tvekar mellan två storlekar så rekommenderar jag att ni köper den som är större imed att kläderna är väldigt små i storleken! Kram på er


Marc By Marc Jacobs Phonecase

 
 
Eftersom det inte finns Mbmj skal till min kära iPhone 5c så slog det mig tanken att kanske designa ett eget istället på Caseapp! Hur smart egentligen? Jag är såklart ute efter ett mbmj liknande fast med egen design eller varför inte en CHANEL liknande? Det kostar 299 kr att designa ett eget och jag tycker verkligen att det är värt det :) Ett litet tips till er som inte har hittat något skal som ni har fallit er i smaken, då tycker jag att ni ska designa ett eget.

Fredagens outfit




Lyckas aldrig klicka fram några bra outfit bilder för antingen är det för mörkt eller för ljust kontrast.. Haha problem. Idag, eller rättare sagt hela helgen blir det PLUGG. Har mycket som ska vara inlämnat i skolan nästa vecka och ett stort prov. Inte alls taggad.. Vill kunna ha en pluggfri helg :( 

Igårkväll spelare vi Svalövscupen efter skolan och gissa om jag var trött? Dödstrött. Tyvärr så gick det inte hela vägen för oss utan vi blev 4:a. Jag gjorde totalt 4 mål i hela cupen vilket jag är väldigt nöjd över :) det är väldigt ovanligt att jag gör mål nämnligen haha. Hoppas ni får en bra helg! 

Alexander Wang x H&M

 
Ni har väll inte missat att Alexander Wang släppte sin kollektion för HM idag?!?! Om jag ska vara helt ärlig så är kläderna inte min smak alls men hittade en sjukt snygg svart klänning och en grå som jag bara vill ha sååååå bad.. men hemsidan krashade redan klockan 10.00 imorse så chansen är inte så stor att jag blir ägare till de klänningarna. Det går fortfarande inte att komma in på hemsidan ännu, och efter skolan tänkte jag snabbt springa inom butiken men kön var så sjukt lång. Bad problems....... folk är galna när det kommer till kläder nu för tiden :') Nu ska jag plugga, kram

Plugga Äta Träna Sova



Åh gud. Dessa kommande veckorna kommer bli så jobbiga och intensiva. Har extremt mycket plugg, massa träningar och fotbollscuper. Vilken tyvärr kommer leda till att bloggen inte kommer bli lika uppdaterad.. Ja det är så. Ska försöka så fort jag får tid att klicka in här och skriva ett litet inlägg :) hoppas annars att ni alla mår super bra!  

Träning Next


Nu äntligen är det fotbollsträning som står på schemat. Senare är det ju Malmö FF mot Atletico Madrir som jag taggar till!! Hörs 


Hair Color



Blev sjukt sugen på att färga till en sån här liknande färg.. Kanske snäppet mörkare, men JLO är bomb snygg i det!!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu