Dagens




Mammas gamla kappa fick lyfta upp min outfit idag! Leopard skjorta ifrån sheinside, dr denim jeans från Carlings och väska köpt nyligen på KappAhl :)
Primeboots (min kusins) och päls från Hollies! 

Walking On Sunshine Movie






I helgen såg jag "Walking on Sunshine" som är en musikalfilm. Jag tyckte att den var ganska bra mest för att världens snyggaste manliga skådespelare var med (alltså dör!!) han heter Gulio Berutti.  Jag skulle rekommendera den om ni gillar musikalfilmer som Mamma Mia och Pitch Perfect. Filmen får 4 av 5 toasts av mig :)

Wednesday Morning


Vaknade klockan 8 idag för att ta mig till tandläkaren (blä hatar tandläkaren). Men jag kan glatt säga att det gick super bra och jag fick dessutom en pw morgon dit och tillbaka hem. Duktigt av mig! Nu ska jag plugga lite och senare på förmiddagen kommer kusin Elin med tåget så ska möta upp henne då :) 

Bday Wishlist

Wishlist
 
 
Snart fyller lilla jag 17 år och jag har satt ihop en liten önskelista på vad jag önskar mig! Vissa saker kan jag ju alltid drömma om men väskan och de gråa uggsen står längst upp på listan. Har snackat ihop med mig med mamma o pappa så vi får se vad de har för överraskningar. Jag har även blivit väldigt intresserad av inredning på sista tiden så jag googlade runt lite innan och är ute efter en Prada tavla som kan få pryda mitt fina rum. Den i collaget är även väldigt snygg men inte riktigt den jag vill ha... om ni skrollar ner och kikar på bilderna som jag har i profilen till vänster så kan ni se vilken tavla som jag vill ha. 
 
<--------------------------------------
 
Tider rullar iväg, nu ska jag byta om till fotbollskläder och lite senare blir det träning :) Kram på er

New Fur Poncho




Fick hem denna underbara poncho idag! Perfekt nu när höstsolen sakta kommer fram :) jag är riktigt nöjd! Den är svart men ser ut att vara åt det mörkblåa hållet på bilderna ...

Höstkänslor


Bild tagen förra året under en perfekt höstdag med Rebecka!

Idag när jag vaknade upp så kände jag hur solen strålade på den klarblåa himmelen genom mina persienner. En perfekt höstdag! Ska senare ut på en pw men först en lätt frukost :) 

Shopping





Idag var jag och min kompis Rina på emporia shoppingcenter där vi lunchade på Vapiano och kollade runt lite i affärerna. Hittade inget speciellt men Rina shoppade på sig en del. Vi åt en caesarsallad som jag blev djupt besviken på.... Jag tycker att det var väldigt snålt då man var tvungen att köpa till kycklingfilé för 22 kr och i salladen ingick bara sallad, en tomat och krutonger. Detta kostade 93 kr. Ångest när man lägger ner så mycket pengar på något som inte är värd det alls. Men den var däremot god så det kunde ha varit värre ifall den inte smakade gott. Hoppas ni har haft en bra måndag hitills :) Imorgon ska jag hämta ut ett paket och ta tag i mina studier med tanke på veckan efter lovet kommer bestå av så mycket ångest av plugg. Senare mot kvällen blir det fotbollsträning vilket är åt det bättre hållet! 

Rebecca Stella Collection

 
Såg på Nelly att Rebecca Stella har släppts sin nya kollektion, Rebecca Stella for Nelly. Hittade lite fint och jag funderar på att klicka hem den vita ulljackan och den svarta klänningen i mitten längst ner. Klicka HÄÄÄÄÄR för att komma till kollektionen :)

My New Boots



Kär i dessa asså. Jag tvekade dock ett bra tag när jag fick de och visste inte om jag skulle behålla eller lämna tillbaka mest för att det inte riktigt är min stil meeeeeen, jag behöll dem. Skönaste skorna jag har haft och de är stilrena och dö snygga. Från Nelly :) 

Jag har även fått hem mitt paket ifrån sheinside! Tänkte visa er de imorgon, jag var för övrigt jätte nöjd för alla blusar passade trots storleksproblemen. Puss på er

Too Faced Makeup

 
 
Jag är inte så jätte intresserad och kunnig när det kommer till smink men har hört väldigt gott om Too Faced som jag gärna vill testa på. Klickade runt innan idag på olika hemsidor b.l.a eleven.se, sephora och nordficfeel och hittade Too Faced "smokey eye shadow collection" som är den på bilden längst ner. De hade även lite rea så får se om jag lär klicka hem något av de. Någon som använder Too Faced och som rekommenderar det?
 

ATM



Seg söndag. Tur att det inte finns någon söndagsångest för en gångs skull! Välkommen höstlovet

Lördagens Aktiviteter




Sjukt balla bilder ifrån igår

Som ni ser på bilderna så hade våran fotbollsförening så kallad Gåsafotboll igår då vi klädde ut oss och spelade fotboll tillsammans. Vi var utomhus i det ruggiga vädret men det var ganska kul trots kylan. Senare mot kvällen fortsatte det roliga då vi åt tacos i våran klubbstuga tillsammans med herrlaget och gjorde massa roliga frågetävlingar och aktiviteter. Lyckad kväll!

Idag är jag dödstrött... När jag väl vaknade och kollade på klockan så trodde jag att den skulle visa betydligt mer men sen kom jag på att det är vintertid och att klockan ska ställas tillbaka en timme. 

ÄNTLIGEN HÖSTLOV


Kan inte beskriva min lycka just nu. Höstlovet är här och det började med en fika på espresso house efter skolan med klasskompisar, sen åkte jag hem och nu väntar en lugn fredag. Det värsta är dock att jag har två prov efter lovet som jag verkligen inte orkar plugga till. Varför prov efter lovet?!?! Ingen vill plugga på lovet ju.. Det borde de fatta tycker man. Aja, hoppas alla får en fortsatt bra start :)


Perfect Bf Jeans

 
HÄRHÄR / HÄR
 
Ett måste enligt mig är ett par boyfriend jeans i garderoben. Går att matcha till exakt allt och gör en outfit enkel och samtidigt snygg. Har läst runt på massa olika bloggar för att få tag på de perfekta jeansen och jag har hittat mina 3 favoriter. Happy shopping 

10 Saker Om Mig

- Har extrem förbi för råttor och möss
 
- Varje gång jag är ute och shoppar har jag redan i förväg kollat på hemsidor för att veta exakt vad jag vill ha
 
- Älskar och vara spontan när det kommer till umgänge med kompisar, resor och massa annat
 
- Spelar fotboll och älskar att dansa. Får rysningar i kroppen så mycket musiken och dansen påverkar mig. Älskar och dansa magdans (ragga) 
 
- Jag har ganska mycket komplex, men det är väll normalt... 
 
- Lakris godis är heaven! Antingen gillar man det eller inte haha
 
- Om jag inte hade haft dålig hy hade jag aldrig haft på mig smink. Har mörka ögonfransar så maskara använder jag bara ibland.
 
- Jag har aldrig testat röka
 
- Familjen betyder väldigt mycket för mig och lika så släktingar och vänner
 
- Jag har aldrig färgat mitt hår, men någon gång ska jag göra en blond brun färg 
 
 
 
 

En Vanlig Tisdag




Lite bilder ifrån idag... Sneaky kompis Julia som tar massa bilder under skoltid hahah. 

Behöver Er Hjälp

En fråga: VAD VILL NI ATT JAG SKA UPPDATERAR PÅ BLOGGEN? Outfits, vardag, mode, skönhet eller ja vad som helst!! Har 0 inspiration just nu och vill gärna ha er hjälp på traven så att bloggen blir lite roligare :') Tack på förhand underbara niiii, fortsätt klicka in här. Blir så glad när det är många som uppskattar att man bloggar!
 
 
 

Min Helg





Mycket fik och matcher och så har kusinen ifrån Stockholm kommit på besök! Han blir bara större o större för varje dag.. Tiden springer iväg :) imorgon är det måndag igen, blandade känslor. Träffa mina underbara kompisar men plugg väntar. Jag är så extremt skoltrött och vill bara ha lov nu, snart snart Josefine. Bara 2 veckor kvar!! Tror att min kusin Elin ifrån Linköping kommer hit så det blir ju sjukt kul 👍 kram på er

Inspo Inspo Inspo








White Boots

 


Gud vad länge jag har velat om jag ska köpa dessa boots i vit eller brun (timberland)....Men till sist blev det ett par vita och de är påväg hem till mig! Hoppas verkligen att de lever upp till mina förväntningar för de är SÅ SNYGGA. Tog en storlek mindre för att de ska tydligen vara stora i storleken... så hoppas att de passar :) Finns och köpa vita HÄR / bruna HÄR .

Need Right Now

 
Drömmer mig bort ifrån kylan mot varmare bräddgrader. I påskas var jag i Grand Canaria med familjen på en underbar resa! Vi bodde i Arguienguin men spenderade mycket tid i b.l.a Puerto Rico och Playa Del Ingles. Ibland vill man bara tillbaka till värmen, kanske dags och boka en resa snart eller.....
 

Campadre.se

 
För några veckor sedan blev jag tipsad om den här sidan: Campadre.se och den fungerar precis som Members.com. För er som är medlemmar på Members så har ni ganska bra koll på vad sidan har för något att erbjuda. Jo, där hittar ni erbjudanden på olika märkeskampanjer upp till 70 % rabatt på ordinarie pris! Hur bra? Var nyss inne och kollade runt lite och såg att under kommande veckorna så kommer det b.l.a vara upp till 70 % på Odd Molly, Timberland, Rayban och Tiger of Sweden. Var uppdaterade och var förberedda :)
 
Klicka på bilden för att komma till hemsidan!
 

The Weekend


 
Tillbringade min studiedag med min fina Rebecka på Mobilia i Malmö. Vi hade planerat att äta på Taco Bar som har öppnat där och gissa om det var gott?!? Drööööm. Åt där för första gången i Stockholm och det var så värt att äta en andra gång. Tips till er som är sugna på att luncha där :) Vi gick även runt i affärerna lite och köpte mig b.l.a två polotröjor på Åhlens, det var ett erbjudande då man kunde köpa 2 för 199! Grymt pris så jag plockade mig en svart och grå... funderar start på en vit också.. kanske hinner förbi efter skolan någon dag!


Next Order From Sheinside

 
HÄR / HÄR / HÄR
 
Längtar tills dessa levereras hem till mig!! Blev en svart blus med lite läder detaljer, vinröd blus med snygg dragkedja och en söt navy blus. Visar er bilder hur dem sitter på när jag har fått dem :)

Tips Vinterjackor

 
Ni som inte har köpt vinterjacka ännu och som inte vet vilken ni ska ha på er under den kommande kalla vintern så tänkte jag tipsa och hjälpa till lite. Den försa tanken som slår mig när jag tänker på vinterjackor så är det Parajumpers. Det är en jacka som har blivit väldigt populär redan sen förra året då jag såg väldigt många gå runt med den och personligen dissade jag den stort då. Jag har svårt att gilla vissa saker första gången jag ser det men kan oftast snabbt ändra min åsikt när det gäller kläder och det har jag definitivt gjort med PJS. Den svarta på bilden är lätt min favorit men gillar även de två andra i andra modeller. Jackan sägs vara ganska varm och den stora fördelen med att köpa den långa modellen är att man slipper frysa om röven!!! Väldigt viktigt, det är hemskt och frysa om röven haha. Men som sagt stort tips. Priset brukar ligga runt 9 000 om jag inte har fel.
 
 
 
Mitt andra tips är Hollies jackorna. Har själv den svarta långa till höger med äkta päls (OBS ingen av jackorna på bilden har äkta päls, kunde inte hitta med). Men jag verkligen älskar min för att den är varm, har ett bälte runt midjan och en stor luva som håller en extra varm runt huvudet. Jag föredrar den långa modellen för den stannar precis under rumpan (pjs är en bit längre). Svart färg på vinterjackor tycker jag är snyggast men ibland kan det vara kul att ha en med färg som den beige t.ex. Priset på dessa jackorna ligger runt 3 000 :) 
 
Hoppas ni hittar en bra vinterjacka som passar och som ni kan bära några vintrar framåt! Kram

More Boots

 
Nu blev det mycket bloggande om boots inför hösten 2014. Meeeeeen, upptäckte nyss dessa ursnygga primeboots: DESSA MÅSTE JAG HA! Hade lätt valt dessa framför ett par bruna johnny bulls men priset är dock lite saftigare....

New Bag




Blev kär i denna väska förra veckan så idag bestämde jag mig för att den skulle bli min. Ungefär en Stella McCartney inspirerad väska i brunguld. Finns på Scorett ifall ni undrar :) kram

Keep It Classy

 
Kim grejar det! Fashionicon, girlcrush!
 

Johnny Bulls Boots

Boots
 
Är sjukt sugen på ett par låga bruna boots med dragkedja där bak.... Har testat Johnny Bulls på bilden til vänster (de bruna) och de satt ganska bra och var väldigt sköna. Dock har jag även kikat på The Urban Projekt som kostar några hundralappar mer men som är mycket snyggare för att de liknar primeboots på pricken, dessutom är klacken mycket lägre. Svårt val hahah....

Skolveckan



En snabb bild som jag hann klicka innan jag cyklade till stationen för att ta tåget till skolan. Denna vecka har varit ganska bra hittills, i måndags hade vi skolfoto och jag har aldrig varit nöjd med ett enda foto sen jag gick i 7:an. Men jag hoppas verkligen att detta året blir bättre... Vi var även tvugna att ta enskilda foton även fast jag avskyr och ta det hhaa. 



Jag och min fina vän precis efter skolfotot💗 





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu