Firar Fredag



Efter skolan hade jag och Elsa i min klass bestämt oss för att vi skulle fira in helgen med lite fika och skitsnack (hehe). Vi gick till ett ställe som jag inte har varit på tidigare men som har fått gått rykte efter sina gudomliga drycker och bakelser, ja ryktet stämde gott och väl ;) Stället ligger på lilla fiskaregatan i Lund och heter Inkognito. Jag åt en dulce cheesecake och till det drack jag varm choklad med grädde! Värt pengarna helt klart!! 

Day Before Friday

 
Ca 2 år gammal bild... haha när man hade kul med webcameran. 
 
Hade en skön dag i skolan! Tack vare två inställda lektioner återstod bara två lektioner att klara sig igenom. Måste även tacka vädret som har fått mig på bra humör idag för imorse vaknade jag upp på fel sida. Imorgon är det fredag igen vilket betyder att skoldagen börjar tidigt men slutar tidigt, SKÖNT. I helgen har jag inget planerat mer än att jag ska kolla på när mitt lag spelar DM match medan jag själv inte kan vara med pga min stukade fot, mindre kul. 
Vi hörs vänner, puss på er

International Triangl

 
Var inne och kikade på triangls hemsida och hittade deras nya bikinimodeller. SÅ snygga, speciellt trosan haha. Har inte riktigt gillat de andra modellernas bikinitrosor men dessa med band såg mycket bättre ut enligt mig, kan även tro att de är bekvämare och att det inte är lika mycket problem att köpa rätt storlek. Överdelarna är det inget snack om, de är hur snygga som helst med matchande färger som passar en solbränd kropp. 
Jag ska åka utomlands med mitt tjejgäng i juni och har vädigt svårt att bestämma mig för vilken triangl bikini jag ska köpa.. beslutångest. Min favorit av dessa tre här uppe är den lila,grön, svarta :) Pusss

White And Grey




Fick en fråga om jag kunde skriva vart jag har köpt kläderna jag har på mig i denna outfit. Denna är en solklar favorit som är perfekt att bära nu när våren börjar nära sig. 

Stickad tröja - Zara, kostymbyxor - Mango, klackar - Nelly.com :*

Be Classy And Faboulous



Basic And Hot For Spring And Summer

Nellyhollic
 
 
Satte ihop ett collage med lite basic snyggt från Nelly som jag verkligen gillar väldigt mycket! Linnerna med high neckline är ett måste i sommar till ett par höga jeans/shorts och kilklackar <333 Ni hittar de HÄR. Kilklackarna är bara så himla snygga, beiga och korall färgade finns och köpa HÄR. Calvin Klein underkläderna kan nog vara de bekvämaste och snyggaste på länge, värd varenda krona, vita HÄR och svarta HÄR. Dessa snygga topp och kjol set är ett plagg jag har kärat mig ner i, såg att nelly har fått in jätte många i olika modeller, HÄR hittar ni jaquar fodralklänningen, HÄR hittar ni det vinröda settet som även finns i vitt.

Lip Pencil - Mac




Ursäkta mina extremt fula naglar haha.
Här är i alla fall min nya läppenna från Mac, är jätte nöjd med den trots det saftiga priset. Har färgen "soar", funderar på att köpa mig en lite ljusare färg.. Åt babyrosa hållet. Puss på er

Beige Primeboots

 
Ett par skor jag har slukat efter allt för länge är de tidlösa läderskorna primeboots. Just beiga/gråa har jag velat ha ett bra tag nu men de har varit slutsålda ungefär överallt. Men idag när jag gick in på Kenja så hitta jag dem!! Alltså lycka att äntligen kunna se dem i affären. Nu måste jag bara köpa dem, och pengarna finns inte där just nu, big problem. Ett nästan lika stort problem är i vilken modell jag ska köpa, har redan ett par i hög modell... dock ingen mellan modell, men höga är snyggare.. men även dyrare. Väldigt jobbigt beslut men nu gäller det verkligen att SPARA. 

Shopping




Tisdag i all ära. Blev en snabb shoppingrunda på emporia idag med Rebecka. Vi åt bla lunchen på Jensens Böfhus, mycket gott. Fick med mig en läppenna från Mac i färgen "soar", den är verkligen jätte fin! Priset var väldigt saftigt men värt det antar jag. Visar er bättre bilder imorgon :) 


The Weekend






Oj vad snabbt helgen bara flög iväg. Igår vad det ingen söndagsångest för nu äntligen är det sportlov! Så himla skönt att bara kunna ta det lugnt (ska dock plugga lite ändå) och att inte känna press och stress. I lördags på alla  hjärtans dag satt ja barnvakt på kvällen åt mina söta småkusiner och hunden Lukas, vi hade det jätte mysigt. 
Igår var det dags för att äntligen se efterlängtade FIFTY SHADES OF GREY på bio med bästavän Rebecka. Innan filmen satte vi oss på Wrap House för lite käk och mingel. Hade det super trevligt :) 

Favoriter Ifrån Sheinside

Kappor:
 
 
HÄR // HÄR // HÄR // HÄR
Klänningar:
 
 
HÄR // HÄR // HÄR // HÄR
 
Blandat:
 
 
HÄR // HÄR // HÄR // HÄR
 
 

Do Your Thang, Wang

 
Hur snygg är inte min nya tröja? Tack så mycket sheinside!! Är verkligen hur jävla nöjd som helst,materialet är verkligen jätte skönt och modellen är super snygg :)  Är ni själva sugen på en finns den HÄR, har storlek M.
 
Idag var jag hemma ifrån skolan för mådde inte alls bra imorse, var ändå tvungen att ta mig till sjukgymnasten och besökte doktorn... mindre kul. Hoppas att ni andra hade en bättre dag! Vädret idag var helt underbart, 6 grader och skinande sol, dock en aning kyligt men så länge solen tittar fram mår jag bra. Puss o kram på er
 

Im Back, Again

Fråga mig inte senast jag var inne på bloggen, men gud vad jag har saknar den. Tiden räcker verkligen inte till nu för tiden... svårt att hitta tid samtidigt som massa annat runt omrking en händer. Studier och rehabträning består min vardag av för tillfället. Inspirationen ligger dessutom på 0, vet inte vad jag ska uppdatera här och vad ni vill läsa och se. Men ska verkligen försöka skriva lite då o då när jag får möjlighet :) xoxo
 
 
Åh vad jag vill ha värme och sommar!!!!
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu