Spring Wishlist

 
HÄR // HÄR // HÄR // HÄR
 
Ville tipsa om lite vår-nyheter från käraste shenside, billig och snygga plagg!! Klänningen och shortsen är mina favoriter, de kanske hamnar i min nya beställning nu snart :D skulle verkligen inte sitta fel.

Louis Vuitton Speedy AzurÄNTLIGEN är älsklingen min, som jag har väntat på den! I ett år har jag velat ha denna väskan och finally har jag blivit ägare till den. Är verkligen jätte nöjd och den passar perfekt nu till våren, färgen är felfri. Jag har storlek 30 för er som undrar, tvekade jätte länge på vilken storlek jag skulle köpa 35 eller 30 men det blev ändå 30 tillsist :)

New Black Jumpsuit
Hur snygg var inte denna nya jumpsuit som jag fick i veckan? Älskar verkligen den, specielt till denna outfit som jag har på bilden, kilklackar och en snygg hatt.. endast min nya louis vuitton speedy azur och en gyllenbrun fräsch bränna saknas ;) JAPP jag har äntligen köpt min drömväska, visar den i ett nytt inlägg senare. 
 
HÄR kan ni hitta jumpsuiten, jag har som vanligt M i den. Tack sheinside :)

Proactiv +
Äntligen ska jag testa Proactive + för första gången. Har velat ha produkterna i ett bra tag nu och tog tag i det förra veckan och beställde hem det. Hoppas vekligen att det funkar och hjälper på min hy för jag är verkligen så trött på alla andra produkter jag har använt mig  av för att få bort finnar och porer. Min hy har antingen blivit jätte irriterad, röd eller  väldigt torr. Nu håller vi tummarna för denna produkt! Jag kommer att uppdatera om jag tycker den fungerar och säga vad som är bra och mindre bra. Puss 

Lady In HatFör några veckor sedan om inte en månad så köpte jag mig en hatt som jag har letat efter och velat ha hur länge som helst. Till slut hittade jag den, köpte  på H&M för 249 kronor och jag är jätte nöjd! Helt klart värt, passar bra till hösten, våren och tom sommaren.. Kanske lite för varmt då men den är snygg till de flesta outfits :)

Me, Myself And IRSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu