6 Movies

 
Nu tänkte jag tipsa om lite filmer som jag har sett på sista tiden och som jag tycker är värda att se.
Tyckte också att det vore bra om jag skrev lite om vad filmerna handlar om och sedan skriva mina åsikter och kanske sätta betyg
(1-10), hade ni gillat det tro? :) 
 
The Lucky One (Drama)
Den här filmen handlar om en kille (Logan) som precis återvänt hem från kriget som marinsoldat. Han bestämmer sig för att leta reda på en kvinnan som han av ren slump fann på ett foto under kriget. När han väl hittat henne blir det vänner. Vänskapen mellan dem utvecklas till en romans och Logan är rädd för att det är ödet som tog honom dit inte slumpen. Han tror att hon är kvinnan i hans liv men det visar sig att hennes liv inte är så okomplicerad som han trodde från början.
 
Åsikt: Den här filmen är verkligen fin och värd att se! Den bjuder på många tårar och många skratt. 
Gillar man drama/kärleks filmer så är denna perfekt. Det är nog en av de bästa kärleksfilmer jag sett (jag föredrar faktiskt action/komedi filmer mer annars). Så tveka inte att se dem för du kommer inte ångra dig. 
 
Betyg: 8/10
 
The Woman In Black (Skräck)
Denna skräckfilm handlar om den unge advokaten Arthur som får i uppdrag att reda upp ett dödsbo i en by som ligger på en engelska landsbyggden. Men när han möter folket i byn visar det sig att det döljs en mörk hemlighet. De vägrar att prata om en kvinna som mystiskt dött och hennes egendom. Trots att Arthur blir varnad så tar han sig till ett hus där han blir hemsökt av ett kvinligt spöke som söker något hon längesen har förlorat....
 
Åsikt: Jag tycker att denna film var väldigt läskig och spännande. Man kunde inte slita blicken ur filmen men samtidigt ville man inte se p.g.a att den var så bra och hemsk. En oerhört bra skräckfilm som är både bedrövlig och kuslig. Också värd att se! 
 
Betyg: 6/10
 
Lol (Drama)
Lol handlar om high school tjejen Lola som bor tillsammans med sin ensamstående mamma och går sista året på high school. När det tar slut mellan hon och hennes pojkvän och istället blir kär i hans bästa vän blir allting komplicerat och kompisgänget splitras. För Lola är det svårt att ha en ensamstående mamma som hon tror dejtar hennes pappa i smyg, och när hennes mamma finner hennes gömda dagbok kanske deras relation med varandra blir allt för komplicerat.
 
Åsikt: Detta är en väldigt typisk tjej film som jag rekommenderar till tjejer fram för allt. Jag tycker att den var jätte bra och det jag gilla mest i filmen var faktiskt förhållandet Lola och hennes pojkvän har tillsammans. Har faktiskt inte så mycket att säga om den, utan kolla själva vet jag så kanske ni kan skriva i kommentarsrutan själva vad ni tycker? ;)
 
Betyg: 6/10
 
What To Expect When You´re Expecting (Komedi)
I den här filmen får man följa med 5 par på väg in i föräldrarskapet då filmen bjuder på massa skratt, kärlek och allmänt kaos. Jules som är en TV- kändis inser att TV- livet inte är någoting jämfört med graviditeten. Wendy, hon får en släng av hormonerna som hon sent kommer glömma och hennes man,, Gary är killen som inte ger upp och skämpar stenhårt för att inte verka sämre än sin pappa som väntar tvillingar med en ung blondin. Det andra paret är Alex och Holly som vill adoptera och Holly är redo att göra allt för att göra det möjligt medan Alex är tveksam om han verkligen är redo för att bli pappa på riktigt.
 
Åsikt: Sjukt rolig film som fick mig att skratta hela tiden. Det är en väldigt bra komendifilm men inte en av dem bästa jag har sett tyvärr, fast jag tycker ändå att man ska se den för den är verkligen kaos bra haha. 
 
Betyg: 5/10
 
One For The Money (Action Komedi)
One for the money handlar om Stephanie Plum som saknar både pengar och jobb. Men en dag tvingar hon sin kusin att anställa henne som prisjägare på hans firma. Stephanies första uppdrag blir att hitta den mordmistänkte f.d polis Joe Morelli - hennes förflutna kärlek. Nu står 50 000 dollar på spel och med handväskan fylld med pepparspray och en pistol ger hon sig ut på jakt då hon stöter på humor, spänning och romantik. 
 
Åsikt: Denna film såg jag imorse faktiskt och jag tyckte att den var super bra! Bjuder på väldigt mycket humor och spänning. Tycker att det är en film ni måste se. 
 
Betyg: 7/10
 
Stash House (Thriller)
När ett ungt par flyttar in i sitt dröm hus visar det sig att ett gäng kriminella har gömt någonting i huset som dem sedan upptäcker. Parets dröm förvandlas till en mardröm och nu försöker gänget att ta sig in medan paret är inlåsta i sitt hus och kämpar för sitt liv.
 
Åsikt: Spännande, super bra film! Ni som gillar thriller filmer rekommenderar jag verkligen denna till er. 
Påminner mig om andra filmer b.l.a Panic Room förutom att det handlar om ett rum istället för ett hus.
 
Betyg: 6/10
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0