fire flames

hellu snyggingar,
under tiden när jag var på festen så ägnade jag min tid till att fota eld lågorna i brasan hos cassandra medans dem andra snackade om massa barbie dockor och allt det där som det är för gamla med (inte för att dem gjorde det,men vi säger så) jag älskar att skämta när jag skriver i bloggen & jag tror nog redan att en del av er som läser min blogg har märkt det. heh.. nu måste jag läsa lite i min bok innan jag hoppar i säng för dagen :)

Kommentarer
Postat av: clara

jag berättar med en lite bättre förklaring som jag har fått från www.designadinblogg.se - där finns allt!Så här gör du:1. Gå in på youtube och leta upp det klipp du vill lägga in.2. under videon så står det bla. bädda i, tryck på den.3. du kopierar nu den, och loggar in på din blogg.4. Nu får du upp en ruta där du kan skriva html-kod. Här ska du nu klistra in koden som du kopierade på youtube.

När du gjort det, så ska du leta upp height i koden du klistrade in som finns på två ställen.

Ändra värdet som står där till 25.om du fortfarande inte fattar så gå in här: http://www.designadinblogg.se/lagg-in-youtube-klipp-utan-bild/och lite längre ner så är det både denna förklaring och en videoförklaring,

kram! :)<3

2011-01-17 @ 07:37:16
URL: http://claranybergs.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0